- Zaterdag: Burgers (V)
- Zondag: Eten @ opa
- Maandag: Mediterraanse groenten met feta en olijven + schnitzel + geroosterde patatjes (V) -> uit kookboek, kwam neer op een hoop gegrilde groenten met een laagje gekruide panko en fetablokjes/olijfstukjes er bovenop. Niet slecht maar veel werk voor een bijgerecht. U leest dat goed ja, ik stond alweer te grillen *aaah*. 7/10.
- Dinsdag: Vervolg (V)
- Woensdag: Restjes (V)
- Donderdag: Couscous met geroosterde kerstomaten en pijnboompitten + groenteballetjes (V) -> Huisklassieker geworden. Couscous/tabouleh is voor mij echt fastfood en bovendien kan ik me er ziek in eten. Zo lekker! Couscous laten wellen in groentebouillon. Beetje olijfolie er over, evt wat limoen/citroensap, peper en zout. En dan wat je in huis hebt… Mijn favorieten: warme of koude tomaatjes, geroosterde pijnboompitjes, lente-ui, zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes, verse kruiden… De groenteballetjes van Garden Gourmet gooie men gewoon in de oven (bij voorkeur in een ovenschaal) et voilà, heerlijk eten! 9/10. (Het bleek ook weer genoeg voor 2 dagen. Onvoorspelbaar is dat hier, de ene week is al het brood en een hele emmer soep op binnen 1 dag, de andere week lijkt er geen eind te komen aan de restjes. Het zal wel eigen zijn aan het gezinsleven.)
- Vrijdag: Vervolg (V)