Weekmenu

Week 29/1/2015 – 6/2/2015

  • Zaterdag: Restjes gisteren
  • Zondag: Eten @ opa
  • Maandag: Spaanse stoofschotel met ovenpatatjes -> Heel lekker, maar dat had ik al gezegd hé.
  • Dinsdag: Vervolg
  • Woensdag: Bloemkool in kaassaus, gekookte patatjes, schnitzel -> Hoe hard kan dat eens smaken zeg? Ik heb na het verlaten van het ouderlijk huis zeker 5 jaar geen gekookte patatjes meer gemaakt, om de overload van de voorbije jaren te compenseren. Maar nu kan ik dat echt weer appreciëren.
  • Donderdag: Penne met geroosterde bloemkool, peterselie en parmezaan -> Met de andere helft van de bloemkool. Ik vond dat zeer lekker, en eenvoudig! De echtgenoot vond de geroosterde bloemkool maar niets en suggereerde dat de bloemkool van gisteren ook goed als pastasaus zou passen. Kuch, ja.
  • Vrijdag: Restjes / diepvriesportie
Reacties uitgeschakeld voor Week 29/1/2015 – 6/2/2015