Weekmenu

Week 14/5/2016 – 20/5/2016

  • Zaterdag: Restjes
  • Zondag: Havermoutpizza -> Ik zocht eens een ander deegje op omdat ik dat met de yoghurt toch wel heel zwaar corvee vond, en kwam hier uit. Dat lukte heel goed, voor herhaling vatbaar!
  • Maandag: Seitanstoverij met frietjes en rauwkost -> Ik kocht een tijd geleden een blok seitan van Bertyn. Ik deed er eigenlijk hetzelfde mee als bij een gewone stoverij, alleen voegde ik nog worteltjes toe. Mijn ding is het helaas niet helemaal, echt stoofvlees kunt ge toch niet benaderen en de saus krijgt ook een ander smaakje… De huisgenoten waren enthousiaster. 
  • Dinsdag: Spaghetti
  • Woensdag: Vervolg gisteren
  • Donderdag: Vervolg stoverij
  • Vrijdag: Gevulde aardappel met ei, veggie spek en kaas –> Ik deed niet helemaal hetzelfde maar wel bijna, de (enkel groene hier) asperges kookte ik gewoon kort en bakte ik samen met de spekjes. Lekker wel!
Reacties uitgeschakeld voor Week 14/5/2016 – 20/5/2016