Week 10/11 – 16/11
Het moest er eens van komen, vorige week zaten we met een tegenvallend Meuske. Een kleine snuffeling in de blender volstond om ietwat dezelfde kleur uit te slaan als het sausje daarin en vervolgens de diepvries in te duiken om wat noodvoedsel op te diepen. Dit vond ik eigenlijk ook maar wat plattekes en de moussaka staat vandaag op het programma, benieuwd of hij haar versie overtreft. Maar even goede vrienden Jeroen, het kan niet altijd feest zijn!
- Zaterdag: Vervolg moussaka
- Zondag: Varkenshaasje met ricotta en gemarineerde tomaatjes in spekjasje, gebakken champignons met kruiden en room en kroketjes
- Maandag: Balletjes in tomatensaus met puree
- Dinsdag: Vervolg gisteren
- Woensdag: Spruitjes met spek en krieltjes
- Donderdag: Cordon bleu (maar met kip), gebakken patatjes en appelmoes
- Vrijdag: Fishsticks met verse tartaarsaus en kruidenpuree