Uncategorized

Week 8/10/2016 – 14/10/2016

  • Zaterdag: Frietjes met veggie vol au vent en rauwkost
  • Zondag: Burgers en rauwkost
  • Maandag: Zoete, kleverige tomaten-uienschotel -> Het enthousiasme was zeer matig, daardoor konden we er 2 dagen van eten. Arme bloedjes van mij. (En ja ik weet het, behalve ikzelf lust niemand hier warme tomaat, maar ik blijf volharden. Ik gebruik dat te graag. Bovendien kunt ge daar best goed omheen eten altijd.)
  • Dinsdag: Vervolg
  • Woensdag: Broccolistoemp met quordon bleu
  • Donderdag: Tagliatelle met linzen, tomaatjes, spekjes en zure room -> Een recept van op een blikje begot. Maar het was Lekker! (Veggie) spekjes krokant bakken, blikje linzen toevoegen en even meebakken. Tagliatelle koken en ook toevoegen. Pot zure room overkiepen en ook een bakje gehalveerde kerstomaatjes (jup, daar ben ik weer). Alles eens goed doorwarmen en afkruiden.  
  • Vrijdag: Tabouleh met groenteballetjes
Reacties uitgeschakeld voor Week 8/10/2016 – 14/10/2016