Uncategorized

Week 1/7/2017 – 7/7/2017

  • Zaterdag: Pizza (basic diepvries + wat extra beleg) -> Men zou bijna gaan denken dat ik het geestig vind om te doen, maar op deze dag begon ik een nieuw dieet: eentje zonder koemelk en soja. Ik ben eigenlijk helemaal niet overtuigd van het nut, maar kronkelende bleitkindjes doen rare dingen met een mens. Ikzelf at dus iets anders vandaag. En fabriceerde ingewikkelde weekmenuten en boodschappenlijstjes, nadat ik allergenenlijsten bestudeerde. 
  • Zondag: Frituur (onze kindertjes aten voor het eerst mee)
  • Maandag: Ovenschotel met gehakt, verse appelmoes, puree -> Aah, die eerste volle vakantiedag fulltime alleen thuis met 3 kinders. Die dag dat ik het blijkbaar ergens ooit ook een puik plan had gevonden om daar een dergelijke ovenschotel bij te maken, in 2 versies dan nog (eentje met veggiegehakt en eentje met kippengehakt, want de veggieversie zit helaas vol soja). HAHAHAHA. Dat was een leuke dag. Kuch. 
  • Dinsdag: Vervolg
  • Woensdag: Wortelsalade met couscous en honingdressing + falafel (Colruyt).
  • Donderdag: Koude pastasalade met maïs (en tonijn voor mij en dochter) -> De kraamhulp maakte dit. Ik dacht me de dagen voorheen een ongeluk over wat a) ietwat op voorhand klaar te maken valt, b) in de smaak zou vallen bij alle huisgenoten en c) geen koemelk of soja bevat. Dit was de uitkomst na veel hersenpijniging. Het viel trouwens niét in de smaak bij de kinders. En ik heb inmiddels goesting om een dikke ijscrème met 5 bollen en slagroom achterover te slaan omdat diëten *** is en er momenteel teveel aan is en ik er toch niet in geloof. Wat ik mogelijks ook zal doen 1 dezer, ik voel het. Verder alles okeetjes! 
  • Vrijdag: Broccolistoemp met zalm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *