Weekmenu

Weekmenu

Kleine change of plans. Aangezien de vermoeidheid mij er blijkbaar van weerhoudt om u hier consequent af en toe te entertainen met een postje, ga ik zo vrij zijn om het weekmenu ook hier een plaatsje te geven. Een beetje gratuit, ik weet het, maar kom.

Vooral ook omdat ik het wel een beetje jammer vind dat ik sedert dat weekmenu bijna geen recepten meer post, met al die linkjes daarin. Indien u dus denkt ‘waw, ik moét weten hoe dat recept in mekaar zit’, dan kan u dat in de comments vragen. En dan doe ik dat misschien wel. Lief als ik ben.

Ik ben ook niet autistisch wat het weekmenu betreft: regelmatig wordt daarin wel eens iets geschrapt, veranderd of vervangen door een frituurbezoekje. Moet allemaal kunnen, niet waar. Daarom komt dat-wat-het-uiteindelijk-geworden-is nog steeds onder het tabblaadje bovenaan, want ik hou graag bij wat hier op tafel komt. Ik heb zo al van een vijftal jaren een boekje, maar nu doen we dat maar online, aangezien ge sedert de crisis nergens van die kleine agendaatjes meer krijgt die ik daarvoor gebruikte (was u dat al opgevallen? Tsss. Naar het schijnt moet ge dat nu speciaal gaan vragen. Maar daar ben ik vaneigens te lui voor, ge ziet dat van hier.).

Planning voor de week van 26/3 tot 1/4 dus:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *