Weekmenu 9/7 – 15/7
- Zaterdag: Konijn met pruimen zonder pruimen, kroketten, witloofslaatje
- Zondag: BBQ bij mijn ouders
- Maandag: Vervolg konijn etc.
- Dinsdag: Ovenpatatjes, kalkoensaté, tomatenslaatje met basilicum
- Woensdag: Fricandon (sorry, bij ons heet dat zo, vleesbrood is een vies woord), verse rode kool (diepvriesportie), puree
- Donderdag: Gebakken zalm, spinaziestoemp en sausje met garnalen
- Vrijdag: Malse, krokante kippenbouten met zoete tomaten en aardappeltjes
2 reacties
Maanmama
Dat witloofslaatje komt hier vaak terug. Het intrigeert mij. Met mayonaise?
Lieve
Jup, rauw witloof fijn versnijden, mayonaise erop, flink peper en zout en een klein beetje azijn. Ik ken mensen die zweren bij vinaigrette op rauw witloof, maar ik heb het echt liever met mayonaise 🙂