Weekmenu 2/7 – 8/7
- Zaterdag: Vol au vent met frietjes (+ diepvriesportie)
- Zondag: Afhaal
- Maandag: Pasta met pancetta, trostomaatjes…
- Dinsdag: Vervolg gisteren
- Woensdag: Balletjes in tomatensaus met puree (+ diepvriesportie)
- Donderdag: Ovenpatatjes, kalkoensaté, rauwkost (witloofslaatje, komkommer, tomaatjes…)
- Vrijdag: Malse, krokante kippenbouten met zoete tomaten en aardappeltjes
Eén reactie
Wendy
Ah balletjes in tomatensaus, je brengt me op een idee.
want was weer inspiratieloos voor deze week.
Gisteren waren het bij ons gebakken aardappelschijfjes met rauwkost en brochetten.
Vandaag zal het spaghetti worden. Het is toch handig uw weekmenu’s, want ik kom dikwijls piepen als ik het niet weet, alleen jammer dat mijne vriend nogal “nen lekkeren” is, dus dat is niet altijd even handig!!
Groetjes Wendy