Weekmenu

Week 4/10/2014 – 10/10/2014

  • Zaterdag: Burgers met rauwkost
  • Zondag: Eten @ opa
  • Maandag: Quesadilla’s met guacamole en zure room -> Ik wilde dat maken gelijk Dorien in haar boek, maar zwarte bonen vond ik niet en toen sloeg ik wat in de knoop. Het werd uiteindelijk meer zoiets. Lekker. Het recept van Jamie ligt mij toch nog iets beter, dus daar volgende keer eens gewoon de kip uit weglaten. 8/10.
  • Dinsdag: Vervolg
  • Woensdag: Savooistoemp met kaasschnitzels -> Ik kreeg van mijn pa een potje verse savooi vorige week, dat ging de diepvries in en kwam er nu weer uit. Stoemp is altijd goed! De kaasschnitzels van Garden Gourmet zijn lekker, maar de gewone schnitzels nog lekkerder. 8,5/10.
  • Donderdag: Vervolg
  • Vrijdag: Risotto met paddenstoelen -> Ik deed de gehele mise en place en liet meneer de echtgenoot de risotto roeren omdat hij dat vorige keer zo goed deed. Dit keer, mja. Hij hield nog even vol dat het gewoon al dente was, maar moest uiteindelijk toch toegeven dat het echt niet gaar was. Spijtig maar niet oneetbaar, en volgende keer beter.
Reacties uitgeschakeld voor Week 4/10/2014 – 10/10/2014