Weekmenu

Week 28/3/2015 – 3/4/2015

  • Zaterdag: Restjes (V)
  • Zondag: Eten @ opa
  • Maandag: Aubergine Parmigiana uit Veg! met stokbrood en slaatje (V) -> Ik heb daar iets mee. Iets raars. Om de zoveel tijd kom ik dat gerecht ergens tegen, en is iemand daar weer ongelooflijk lyrisch over. En dan wil ik het weer maken, om dan ietwat teleurgesteld te zijn. Dat is wel lekker hé, maar superlatieven komen niet in mij op. Op dag 2 prepareerde ik er een slaatje bij en smaakte het wel beter. De echtgenoot vond het lekkerder met pasta. De schotel ging de hele week mee.
  • Dinsdag: Vervolg (V)
  • Woensdag: Tomaten met feta en kruiden, Ebly, slaatje (V) -> Ik moet de vrouw zo niet, maar men moet het kind met het badwater niet weggooien dacht ik. Ik las hier veel goeds over, maar weer was ik niet lyrisch. (Het kan ook aan mij gelegen hebben, het universum had het weer op mij gemunt deze week). Ik vind alle ingrediënten lekker, maar zo samen gegooid stoorden ze mij wat. Het was te brokkelig en ik ben zot van feta, die ik niet genoeg puur smaakte. U hoort het al, ik doe lastig deze week. Ik zal u anders eens van wat foto’s voorzien om dat te compenseren.
  • Donderdag: Restjes (V)
  • Vrijdag: Gewokte rijst met een spiegelei (V) -> Dat was lekker. En verder geen gezeur.


 photo Tomaten_zpsw35mgply.jpg

 photo Rijst_zpsma262kvd.jpg

Reacties uitgeschakeld voor Week 28/3/2015 – 3/4/2015