Week 10/12 – 16/12
Weekmenu in de war deze week, wegens wééral ziekte door agressieve crèchebeestjes die kind en ouders besmetten (oh mijn God, gaat dat heel de winter zo zijn? Help!) en onverwachte optredens en zo. Maar goed, als ik Jamie Oliver mag geloven, dan kan ik die macaroni prepareren in amper een half uurtje. Of neem een kwartier, want het dessert en de salade laat ik zelfs voor wat het is. Dat moet dus nog wel lukken tussen enkele niesbuien door. Die Jamie kan maar zien dat hij gelijk heeft.
- Zaterdag: Brunch met deze mevrouw en haar meneer, plantrekkerij ’s avonds (dat is een eufemisme voor frituurtroep).
- Zondag: Stoofpotje van kip en oude Geuze met kroketjes, vorige week niet gemaakt wegens ziek.
- Maandag: Rode kool met fricandon en puree
- Dinsdag: Overschotjes
- Woensdag: De bloemkoolmacaroni van Jamie O.
- Donderdag: Vervolg gisteren
- Vrijdag: lief moet naar ’t schijnt optreden, plantrekkerij dus maar weer.
Eén reactie
Lies
Ik heb hem dat onlangs op tv zien maken, die bloemkoolmacaroni. Het zag er lekker uit zulle, maar ik garandeer u dat het bij u wel langer dan een half uur zal duren. Die moet zijn recept niet lezen tussendoor, die doet alles dubbel zo snel als ik, en daarboven doet die doet nogal wat dingskes om het allemaal wat sneller te maken… Ik gok dat het u minstens 3 kwartier gaat kosten. Tenminste, als al uw ingrediënten en keukengerei op voorhand klaarstaan zoals bij hem het geval is…