Uncategorized

Week 4/3/2017 – 10/3/2017

  • Zaterdag: Chili no carne met volle rijst -> Dat blijft een winner en de kinders eten dat echt vlot en graag. Ik zou meer van dit soort receptjes willen vinden eigenlijk, behoorlijk gezond en toch een kindervriend.  
  • Zondag: Brunch in Gent – ’s avonds burgers met rauwkost
  • Maandag: Veggie balletjes in tomatensaus met frietjes -> Mijn jongsteke werd maar liefst 4 en dat vierden (pun intended) we met haar lievelingseten! Ondanks het feit dat ik een flink naschools taartje had voorzien (lekkerrrrr!), werd er toch nog redelijk wat gegeten.
  • Dinsdag: De rest van de chili met wat rauwkost en kaas in maïswraps -> Hmm, ik dacht iedereen doet dat zo, dus dat moet ik maar eens proberen, maar ik heb het liever gewoon met rijst. Ik vind het geheel toch wat te slap voor tussen een wrap, die heb ik liever wat steviger.
  • Woensdag: Volkoren farfalle carbonara met erwtjes en veggie spekjes -> In de m&m taart zat nogal wat eiwit, dus met de eigeeltjes maakte ik dit. Ik vond het zelf wat teveel “ei”smaak daardoor, maar bon. De dochter lustte ineens geen strikjespasta meer, dus at enkel erwtjes en vleesjes. This too shall pass. 
  • Donderdag: Uientaart op z’n kop en slaatje van bietjes, beiden uit Veg! -> Gewaagd experiment. Iedereen at wat, dat vond ik best al een succes. Ik vond het zelf niet helemaal top eigenlijk. De bietjes had ik lekkerder gevonden zonder de dressing vermoed ik, en het taartje, tja, dat zag er bij mij niet zo geweldig uit als in het boek en vond ik wel ok, maar nu niet waaw. Of misschien had ik dit keer een kieskeurige week? 
  • Vrijdag: Bloemkool in witte saus, gekookte patatjes en veggie boomstammetjes (AH) –> Die waren even lastig te bakken als echte en leken er eigenlijk best goed op, niet slecht! 
Reacties uitgeschakeld voor Week 4/3/2017 – 10/3/2017