Uncategorized

Week 25/2/2017 – 3/3/2017

  • Zaterdag: Speltpizza met beleg naar keuze
  • Zondag: Frituur
  • Maandag: Macaroni Sofie Dumont (veggie spekjes) -> De dochter heeft een contraire periode geloof ik, want hoewel ik dit vaak maak en ze dat altijd superlekker vond, trok ze nu een vies gezicht en werkte ze het zelfs weer naar buiten. Kinders, altijd een genot om aan uw tafel te hebben. Enfin, het blijft een huisfavoriet hoor. Mmmm. 
  • Dinsdag: Spinaziestoemp met veggie worstjes -> Ik kan precies nooit veel meer bedenken om met de overschot van de verse spinazie te doen, maar goed, allemansvriend ook natuurlijk.
  • Woensdag: Restjes
  • Donderdag: Veggie balletjes, knolselder/appelcompote en aardappelpartjes -> Hmm. Ik liet de knolselder/appelcompote een paar uur opstaan, want ik heb tijd enzo (gun mij het gestoef, binnen een half jaar weet ik vermoedelijk niet meer waar mijn hoofd staat) en knolselder is toch zo rap niet gaar eigenlijk. Ik maakte mij een beetje zorgen over de smaak, maar eens het op mijn bord lag, vond ik het wel dik ok. De kinders spotten uiteraard onmiddellijk dat er iets aan de handje was met hun lekkere appelmoes en stelden het duidelijk niet op prijs, want het bleef liggen… We onthouden: moeder, doe gewoon normaal.
  • Vrijdag: Pita met falafel, rauwkost, yoghurtsausje -> Ze waren een beetje slapper dan gewoonlijk en daardoor wat lastig om te bakken, maar ik had ook wel wat geknoeid met de verhoudingen. Ik maak ze ook altijd van tevoren en laat ze enkele uren rusten/steviger worden in de koelkast, maar dat mocht vandaag niet zo baten. Blijft lekker wel. Wie houdt van droge, stevige falafel moet misschien wel een ander recept proberen, want deze zijn heel smeuïg. 
Reacties uitgeschakeld voor Week 25/2/2017 – 3/3/2017